R ESERVEREN

U kunt op twee manieren genieten van Scrooge de musical: naast een adembenemende theatershow ook een spetterende dinnershow.

Theatershow          Dinnershow

Laat de sfeer van Scrooge de musical je volledig meenemen en geniet van een geweldige show in combinatie met een overheerlijk diner. Ideaal om met familiedagen de tijd van kerst in te luiden, maar ook voor ondernemers om met medewerkers en relaties een ongekende belevenis te realiseren.

De kaarten kosten €79,50 per persoon, waarvoor u naast de show kunt genieten van een overheerlijk vier-gangen menu en bijpassende wijnen. Om de sfeer van Charles Dickens zo goed mogelijk te benaderen serveren wij uw diner aan gezellige ronde tafels.

De dinnershow kunt u zowel in een klein als in een groot gezelschap boeken. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen wij dieetwensen doorvoeren. Bij de speeldata staan de specifieke data en tijdens van dinnershows weergegeven.

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de reservering concreet te maken en eventuele dieetwensen daarin te verwerken. Er zijn per show slechts 160 plaatsen beschikbaar, hou er bij uw reservering rekening mee dat in verband met de bezettingsgraad uitgeweken kan worden naar alternatieve data.

Home Het verhaal Cast Creatives Reserveren Speeldata Met dank aan Extra's Disclaimer Contact Reserveer nu uw kaarten!